Onze beoordeling
9,5

Waarom taxatie van bedrijfsmatig vastgoed?

ERA Focus is erkend taxateur van bedrijfsmatig vastgoed. Een dergelijke taxatie is om meerdere redenen nuttig:

  • Het beoordelen van de realiteit van de vraagprijs van het bedrijfspand in geval van verkoop op aankoop of het beoordelen of vaststellen van de huurprijs.
  • Ten behoeve van het verkrijgen van een financiering door bijvoorbeeld een hypotheekverstrekker, waarbij het bedrijfsmatig vastgoed als onderpand dient.
  • Met het oog op waardeontwikkeling van het gebouw bij verbouwing en voor financiering daarvan.
  • Voor het afsluiten van een deugdelijke verzekering op waarde.

Tenslotte biedt taxatie van bedrijfsmatig vastgoed ook handvaten voor een juiste balanswaardering.

Hoe gaat ERA Focus als taxateur bedrijfsmatig vastgoed te werk?

Iedere taxateur van bedrijfsmatig vastgoed van ERA Focus is BOG-gecertificeerd. BOG staat voor BedrijfsOnroerendGoed Taxatie. De certificering houdt in dat de taxateur onafhankelijk is erkend als taxateur bedrijfsmatig vastgoed. De beschikking over bewezen kennis en ervaring bij het taxeren van bedrijfsmatig vastgoed is dan gegarandeerd.

Objectiviteit en onafhankelijkheid zijn van groot belang bij de waardevaststelling. Onze BOG-taxateurs verklaren dit in hun taxatierapporten en waarborgen bovendien de objectiviteit en onafhankelijkheid door hantering van strenge ethische codes. Dat maakt ons een betrouwbare partner voor bijvoorbeeld veel financiers.

 

Vakwerk, met veel aandacht uitgevoerd

Bij ERA Focus kun je terecht voor taxatie van bedrijfsmatig vastgoed en complete residentiele complexen. Wij realiseren ons dat haast soms geboden is en kunnen daardoor veelal waarborgen dat de waardevaststelling van bedrijfsmatig vastgoed dikwijls al binnen een week na opdrachtverstrekking, en soms sneller, door ons is uitgevoerd.

De taxateur van het bedrijfsmatig vastgoed legt zijn methodiek en bevindingen aan jou uit door middel van een uitgebreid taxatierapport. Vanzelfsprekend wordt een en ander ook mondeling aan je toegelicht. Ongeacht de snelheid waarmee een opdracht moet worden uitgevoerd, wij hechten altijd grote waarde aan de kwaliteit. Vandaar dat wij een 4-ogen-principe hanteren waarbij een onafhankelijke taxateur van ERA Focus die niet bij het desbetreffende dossier betrokken was, de kwaliteit en compleetheid van het rapport beoordeelt.

Neem contact op

"*" geeft vereiste velden aan

Adres
Kies hier je onderwerp*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.