Onze beoordeling
9,5

Eric van Woerkum

Het kopen en verkopen van een huis is geen doel op zich, maar het gevolg van veranderingen in je leven: bijvoorbeeld vanwege een andere baan, de groei van je gezin of juist een plotselinge beëindigen van een relatie. Ik voel mij daarbij uitgedaagd je te helpen om je doelen te realiseren. Hierbij koppel ik jarenlange ervaring en een persoonlijk contact, aan een professionele dienstverlening die gebaseerd is op service en visie.

Dezelfde passie en drive tot succes heeft ons van ERA Focus makelaars bij elkaar gebracht. Vanuit puur ondernemerschap (al onze makelaars zijn co-owner) en een efficiënte organisatie houden we ons bezig met maar één focus: het realiseren van jouw woondromen.

Naast een gepassioneerde en gedreven houding, is het voor een makelaar natuurlijk van wezenlijk belang dat hij goed bekend is met en in zijn markt, waarbij hij zowel zijn werkgebied als zijn klanten goed kent. Het feit dat ik zelf geboren en getogen ben in Veldhoven en hier met mijn familie al mijn hele leven woon, verklaart mijn binding met deze mooie gemeente en de randgemeenten in De Kempen.

Daarnaast ben ik al vanaf 1992 werkzaam in de makelaardij, waarvan sinds september 1993 in deze regio, nadat ik het eerste jaar ná mijn studie aan de Hogeschool Eindhoven mijn eerste werkervaring heb opgedaan in de regio Noord-Limburg. Toen ik in 1996 via mijn toenmalige werkgever in aanraking kwam met het van oorsprong Amerikaanse marketingconcept van ERA, wist ik dat hun accurate, gestructureerde en servicegerichte manier van makelen mij op het lijf geschreven waren.
Vandaar dat ik me tot op de dag van vandaag (met een kleine tussenpose van een half jaar) met trots en succes als ERA-makelaar heb kunnen profileren; allereerst in loondienst, daarna als zelfstandig ‘agent’ bij een andere ERA-organisatie en nu (sinds 1 april 2017) als mede-eigenaar van een eigentijds en vooruitstrevend kantoor met gelijkgestemden: ERA Focus makelaars.

Het is voor mij iedere dag weer een uitdaging en een enorme eer om mensen te helpen hun woondromen te kunnen verwezenlijken. Heb je verhuisplannen en ben je nieuwsgierig geworden naar wat ik hierin voor je zou kunnen betekenen? Laten we dan eens nader kennis maken. Hopelijk kunnen we binnenkort wat afspreken!

Ontdek de ervaringen van onze klanten