Onze beoordeling
9,5

Jouw makelaar in regio Kennemerland

Vind jouw woning

ERA Focus makelaars Kennemerland

Het kopen en verkopen van een woning behoort tot één van de meest stressvolle gebeurtenissen in je leven. In de afgelopen jaren hebben wij gemerkt dat de meeste mensen niet goed weten wat er allemaal op je afkomt en waar je aan moet denken om het proces goed te laten verlopen. In de huidige woningmarkt gaat alles snel en is er soms weinig tijd voor de klanten. Wij willen hier verandering in brengen door meer tijd te nemen voor onze klanten. In combinatie met onze vakkennis en enthousiasme voor iedere klant kunnen wij daardoor maatwerk leveren.

Onze 2 makelaars (RM/RT) in de regio Kennemerland werken vanuit onze vestiging aan de Rijksstraatweg 27 te Heemskerk. Van hieruit bedienen wij de regio Kennemerland. De gemeentes Beverwijk, Heemskerk, Castricum, Uitgeest, Velsen, Haarlem en Assendelft behoren tot onze belangrijkste werkgebieden.
Mocht je op zoek zijn naar een makelaar/taxateur die de tijd voor je neemt en professionaliteit, persoonlijk contact en servicegerichtheid hoog in het vaandel heeft staan, dan komen we graag bij je langs.

FOCUS Kennemerland

Maerelaan 15
1961 KA Heemskerk
KvK 77468228

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Vrijblijvende waardebepaling

"*" geeft vereiste velden aan

Adres
Kies hier je onderwerp*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.