Onze beoordeling
9,5

Taxatie B.O.G.

Als het gaat om bedrijfsmatig vastgoed is een objectieve en betrouwbare taxatie van groot belang. ERA Focus begrijpt dit en heeft daarom een team van ervaren BOG-taxateurs in dienst die gespecialiseerd zijn in het taxeren van commercieel vastgoed, zoals winkels, kantoren en bedrijfsruimtes, maar ook in het taxeren van residentieel vastgoed, zoals verhuurde woningen en complexen. Deze taxateurs zijn voornamelijk actief in het zuiden van Nederland, ten zuiden van de lijn Den Haag-Arnhem.

Onze BOG-taxateurs werken volgens de fundamentele beginselen van objectiviteit en onafhankelijkheid, en verklaren dit ook in hun taxatierapporten. Daarnaast waarborgen wij de objectiviteit en onafhankelijkheid van onze taxateurs door de naleving van de ethische codes. Wij zijn er trots op dat we mogen taxeren voor nagenoeg alle banken, waaronder Domivest, NESTR, RNHB, NIBC, SolidBriq, De Nederlandse, Casarion, ING, ABN, Handelsbanken, Mogelijk BV, en meer.

Wij hechten veel waarde aan de kwaliteit en compleetheid van onze taxatierapporten en daarom worden deze altijd beoordeeld door een onafhankelijke taxateur, die niet bij het desbetreffende dossier betrokken is geweest.

Wil je een taxatierapport voor een commercieel onroerend goed of een residentieel complex laten maken, neem dan gerust contact op met een van onze gespecialiseerde BOG-taxateurs, zoals Esther Mertens, Joris Vissers of Edwin de Brauwer, via telefoon of e-mail:

Esther Mertens: 06-12029796, Taxaties@erafocus.nl
Joris Vissers: 06-15187962, Taxaties@erafocus.nl
Edwin de Brauwer: 06-51298304, Taxaties@erafocus.nl

Neem contact op

"*" geeft vereiste velden aan

Adres
Kies hier je onderwerp*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.