Onze beoordeling
9,5

Taxatie Wonen

In onze moderne maatschappij speelt vastgoed een steeds belangrijkere rol. Het is dan ook van groot belang om de marktwaarde van vastgoed onafhankelijk, objectief en betrouwbaar te kunnen bepalen. Bij ERA Focus benaderen we taxaties op basis van een grondige analyse en een diepgaand inzicht in het vastgoed. Onze benadering wordt ondersteund door zeer uitgebreide en diverse transactiedatabases, waardoor we altijd op de hoogte zijn van de actuele landelijke, regionale en lokale ontwikkelingen.

Onze taxateurs zijn aangesloten bij en werken volgens de reglementen van verschillende organisaties, zoals NRVT kamer Wonen en de International Valuation Standards (IVS). Zo kunnen we altijd zorgen voor gevalideerde en betrouwbare taxaties van vastgoed.

Voor gevalideerde taxaties van woningen zijn er 8 register taxateurs werkzaam bij onze vestigingen. We voeren NWWI-gevalideerde taxaties uit binnen een straal van 20 kilometer van de betreffende vestiging. Meestal worden woningen en appartementen getaxeerd in het kader van een hypotheek. Het voordeel van een gevalideerde taxatie is dat geldverstrekkers, intermediairs en consumenten kunnen rekenen op een helder, objectief en betrouwbaar taxatierapport, dat inzicht geeft in de wijze waarop de getaxeerde waarde tot stand is gekomen. Bovendien wordt het taxatierapport geaccepteerd door het NHG en alle hypotheek- en geldverstrekkers, wat van cruciaal belang kan zijn bij het verkrijgen van financiering. Zonder deze NWWI-controle wordt het taxatierapport in veel gevallen niet geaccepteerd.

Wil je een taxatierapport voor een woning of appartement laten maken? Dan kun je het formulier op onze website invullen of contact opnemen met de betreffende vestiging. We hebben vestigingen in Kennemerland, Rotterdam, Breda, Eindhoven en Helmond, en we helpen je graag verder met een professionele taxatie van jouw vastgoed.

ERA FOCUS Kennemerland 0251-342414 Kennemerland@erafocus.nl
ERA FOCUS Rotterdam 010-2004314 rotterdam@erafocus.nl
ERA FOCUS Breda 076-7660103 breda@erafocus.nl
ERA FOCUS Eindhoven 040-2180078 eindhoven@erafocus.nl
ERA FOCUS Helmond 0492-792172 helmond@erafocus.nl

Neem contact op

"*" geeft vereiste velden aan

Adres
Kies hier je onderwerp*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.