Onze beoordeling
9,5

Bas Simons

Als woningmakelaar, inwoner van Son en Breugel en trotse mede-eigenaar van ERA Focus Makelaars, zie ik het als mijn taak om de kansen in Son en Breugel inzichtelijk te maken aan je. Ik heb een sterke affiniteit met vastgoed en heb mede daardoor met succes en plezier mijn HBO studie Vastgoed & Makelaardij afgerond aan de Fontys Hogeschool te Eindhoven. Ik woon in Son en Breugel en heb via mijn familie, vrienden en sportvereniging al een respectabel netwerk opgebouwd. Ook kan ik waar nodig gebruik maken van de andere 65 ERA kantoren in heel Nederland om de match te vinden tussen verkoper en koper.

Ik ben oprecht geïnteresseerd in de mensen om mij heen, mensen in mijn directe omgeving omschrijven mij als een vriendelijk persoon die met toewijding en passie over zijn vak vertelt. Op werkgebied ben ik competitief ingesteld, een echte aanpakker en doorzetter. Ik heb een groot inlevingsvermogen en gebruik dit dagelijks om op één lijn te komen met mijn klanten. Ik voel me verantwoordelijk voor mijn werkzaamheden en zal me altijd volledig inzetten om een opdracht voor alle betrokkenen succesvol af te ronden.

Mijn streven is om jouw woning voor een passende prijs in de markt te zetten en deze voor een optimale prijs, binnen afzienbare tijd, te verkopen

Ik help je ook graag bij de aankoop van je droomwoning. Het inschakelen van een aankoopmakelaar is tegenwoordig vanzelfsprekend. Dit komt doordat makelaars sneller en eerder kennis hebben van het nieuwe aanbod. Ook kunnen zij zonder emotie naar de woning kijken en daardoor zakelijk de onderhandelingen uitvoeren. Hierdoor bespaar je als klant veel geld!

Ontdek de ervaringen van onze klanten