Onze beoordeling
9,5

Verkoop je woning zonder zorgen

Je wilt je woning verkopen en daar komt een hele hoop bij kijken. Onze makelaars weten als geen ander wat er bij de verkoop van een woning komt kijken en ontzorgen je daarbij volledig.

Huis verkopen met het beste resultaat
Om dit te realiseren zet je eigen persoonlijke ERA Focus makelaar een aantal unieke en  onderscheidende diensten in om je doel te realiseren.

1.ERA garantie

Door het verzekeren van de technische installaties in het eerste jaar van bewoning  zorgt deze garantie ervoor dat je huis beter en sneller verkoopt. Bovendien heb je geen zorgen of claims als er onverhoopt toch iets mis gaat.

2.ERA Focus verkoopgarantie

Wij geloven in onze aanpak. Dus volledig NO CURE NO PAY !

3.Unieke netwerken

Door dat we veel netwerken hebben komen we met meer kandidaat kopers in contact.  Onze makelaars zijn altijd lokaal verankerd. En met onze eigen kantoren hebben we een brede regionale spreiding. Daarnaast is er het netwerk dat we met circa 80 ERA kantoren in het land hebben plus de meer dan 3000 kantoren wereldwijd.  Dus een sterke lokale, regionale, nationale en internationale marketing.

4.Optimale presentatie en verkoop

Hoe sterker de marketing, hoe meer mensen we bereiken. Op die manier vinden we de beste koper. Door  verkoopstyling, professionele fotografie en nieuwe plattegronden leggen we een perfecte basis onder de verkoop van je huis. Hiermee maken we presentaties zoals de verkoopbrochure, omwonenden mailing, sociale media campagne en internetcampagnes (funda.nl, era.nl, erafocus.nl). En zonder extra kosten loopt je huis mee in campagnes als de (digitale) Open Huizen Route en is de vindbaarheid op Funda optimaal geregeld. Met de beste marketing vind je de beste koper !

5.Maar misschien wel het belangrijkste: al onze makelaars zijn als ondernemer bij het kantoor betrokken. We staan je met raad en daad bij tijdens het gehele koop- en/of verkooptraject. Altijd !

We maken graag kennis met je voor een verdere toelichting op onze persoonlijke aanpak! Vul het contact formulier in en we nemen contact met je op.

Onze toppers

Hurksestraat 60
5652 AL Eindhoven
Olivier van Noortlaan 110
3133 AT Vlaardingen
Steenovenweg 5
5708 HN Helmond
Lage Mosten 49
4822 NK Breda

Neem contact op

"*" geeft vereiste velden aan

Adres
Kies hier je onderwerp*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.