Onze beoordeling
9,5

Marcel Crans

Als kind heb ik diverse verhuizingen meegemaakt. Dat legde bij mij de basis wat ik later wilde worden; makelaar!

Inmiddels heb ik meer dan 20 jaar ervaring in het realiseren van woondromen. Dit doe ik door een luisterend oor te bieden en om die informatie vervolgens om te zetten naar praktische oplossingen. Of het nou gaat om aankoop, verkoop of een nieuwbouwwoning.

Vanuit mijn woonplaats Maasland heb ik in de wijde omgeving kennis van zaken; Midden- Delfland, Maassluis, Vlaardingen, Schiedam en Rotterdam. Ook voor een deskundig en gevalideerd taxatierapport ben je bij mij aan het goede adres. Als lid van de NVM, register makelaar en register taxateur maar bovenal gepassioneerd met alles wat met wonen te maken heeft ben ik van alle markten thuis!

Dezelfde passie en drive tot succes heeft ons van ERA Focus makelaars bij elkaar gebracht. Vanuit puur ondernemerschap (al onze makelaars zijn co-owner) en een efficiënte organisatie houden we ons bezig met maar één focus: het realiseren van jouw woondromen.

Benieuwd hoe ik er voor zorg dat je met een positief gevoel terug kijkt op de aankoop of verkoop van je woning? Laten we snel kennismaken om te bekijken waar ik je nu of in de toekomst mee van dienst kan zijn!

Ontdek de ervaringen van onze klanten