Onze beoordeling
9,5

Bart Greijmans

Als zelfstandig woningmakelaar/-taxateur (RMT) en betrokken inwoner van Sint-Oedenrode ben ik actief in Meierijstad en omgeving. Door mijn jarenlange ervaring, mijn familie, vrienden en vrijwillige initiatieven heb ik ondertussen een flink netwerk opgebouwd in dit prachtige gebied!

Ik kan mezelf het beste omschrijven als relaxed en vriendelijk in de omgang, oprecht geïnteresseerd in de mensen om mij heen. Mijn aanpak is effectief, met passie, verantwoordelijkheid en veel persoonlijk contact. Eerlijk advies, integriteit en betrouwbaarheid zijn daarin voor mij van groot belang.

Bij de verkoop van jouw woning streef ik ernaar om deze met een passende strategie in de markt te zetten om binnen een redelijke termijn te gaan voor het optimale resultaat tegen een eerlijk courtage.

Ik help je ook graag bij de aankoop of taxatie van je droomwoning. Zeker in deze snel veranderende markt is het inschakelen van een aankoopmakelaar op meerdere gebieden een goed idee. Doordat ik dagelijks in de markt actief ben weet ik wat er speelt, heb ik eerder kennis van het nieuwst aanbod en kan ik zonder emotie kijken naar een woning en onderhandelingen voeren. Dat scheelt je als koper uiteindelijk veel geld.

Waar nodig kan ik bovendien gebruik maken van een netwerk van (zelfstandige) makelaars verspreid over 65 ERA kantoren in heel Nederland.

Graag kom ik bij je langs voor een kennismaking en advies!

Ontdek de ervaringen van onze klanten