Onze beoordeling
9,5

Tim de Rouw

Ik ben NVM Wonen makelaar werkzaam in de regio Eindhoven met tevens een nadrukkelijke focus op Oirschot, mijn woonplaats.

Met de nodige jaren ervaring in de makelaardij (en tevens derde generatie uit een bekende makelaarsfamilie) heb ik de gemerkt dat er een groot verschil zit in de kwaliteit van dienstverlening bij makelaars. Door als zelfstandig ondernemer aan de sluiten bij ERA Focus makelaars ben ik eindverantwoordelijk voor de kwaliteit van de dienstverlening. In het gehele traject van verkoop en aankoop ben ik jouw persoonlijke makelaar en kun je vertrouwen op mijn deskundigheid, integriteit, betrouwbaarheid en loyaliteit.

Onlangs heb ik de keuze gemaakt om mij als zelfstandig makelaar aan de sluiten bij ERA Focus makelaars. De club van ERA Focus makelaars bestaat uit ervaren en gedreven makelaars (allen co-owner) die net als ik hebben gekozen voor het zelfstandig ondernemerschap.

De keuze om het ondernemerschap met mijn passie te combineren zorgt ervoor dat ik mij kan onderscheiden met mijn persoonlijke aanpak. In het gehele traject van woningverkoop, aankoop en advisering sta ik in persoonlijk contact met de klant. Hierdoor sta ik garant voor de kwaliteit, integriteit, deskundigheid en loyaliteit die een makelaar in mijn ogen aan zijn opdrachtgever moet bieden.

Ontdek de ervaringen van onze klanten