Onze beoordeling
9,5

Hendrik Hueskes

“Een opdrachtgever behandelen zoals je zelf ook behandeld zou willen worden”, klinkt heel cliché maar dat is wel precies de reden dat ik heb gekozen om als zelfstandig ondernemer bij Era Focus Makelaars aan de slag te gaan.

De afgelopen jaren ben ik werkzaam geweest bij een tweetal gerenommeerde NVM-makelaarskantoren in Breda e.o. en hierdoor heb ik de Bredase woningmarkt goed leren kennen en kan hier dus op de juiste manier daadkrachtig op inspelen. Mijn werkwijze werd afgelopen jaren door tevreden opdrachtgevers met gemiddeld een 9,5 beoordeeld en dit komt voornamelijk doordat ik net dat stapje extra zet, inspeel op de juiste behoeftes en tot slot mijn opdrachtgever(s) positief verras. Dit maakt voor mij het makelaarsvak zo leuk en uitdagend!

Buiten mijn werk om ben ik in mijn vrije tijd erg sportief en vaak sociaal actief onder het genot van een drankje/etentje óf heerlijk met mijn gezin samen leuke dingen aan het ondernemen.

Benieuwd naar mijn werkwijze en op zoek naar een enthousiaste, bevlogen makelaar met kennis van zaken? Neem dan contact met mij op en ik kom graag vrijblijvend bij je op de koffie.

“It takes two to tango”.

Groet, Hendrik Hueskes

Ontdek de ervaringen van onze klanten