Onze beoordeling
9,5

Taxaties

Vastgoed speelt een steeds belangrijkere rol in de maatschappij waardoor een onafhankelijke, objectieve en betrouwbare bepaling van de marktwaarde van vastgoed essentieel is.

ERA Focus benaderd taxaties daarom op basis van grondig onderzoek van, en inzicht in het vastgoed. Ondersteund door zeer uitgebreide en diverse transactiedatabases zijn we op de hoogte van de actuele landelijke, regionale en lokale ontwikkelingen. Wij zijn aangesloten bij / werken volgens de reglementen van:

  • NRVT, kamer Bedrijfsmatig Vastgoed – Grootzakelijk Vastgoed
  • NRVT kamer Wonen
  • International Valuation Standards (IVS)


Gevalideerde taxaties wonen

Via onze vestigingen zijn 8 register taxateurs wonen werkzaam. Wij voeren NWWI-gevalideerde taxaties uit binnen een straal van 20 kilometer van de betreffende vestiging. Meestal taxeren we woningen en appartementen in het kader van een hypotheek. Geldverstrekkers, intermediairs en consumenten krijgen zo heldere, objectieve en betrouwbare woningtaxaties die inzicht geven in de wijze waarop de getaxeerde waarde tot stand is gekomen. Door deze validatie wordt het taxatierapport geaccepteerd door het NHG en alle hypotheek- en  geldverstrekkers. Zonder deze NWWI controle wordt het taxatierapport in veel gevallen niet geaccepteerd

Indien een gevalideerde taxatie niet mogelijk of gewenst is dan wordt de taxatie beoordeeld door een taxateur die niet bij het betreffende dossier betrokken is geweest.

Wil je een taxatie rapport voor een woning of appartement laten maken? Vul dan het formulier hieronder in of bel / mail met de betreffende vestiging:

ERA FOCUS Kennemerland 0251-342414 Kennemerland@erafocus.nl
ERA FOCUS Rotterdam 010-2004314 rotterdam@erafocus.nl
ERA FOCUS Breda 076-7660103 breda@erafocus.nl
ERA FOCUS Eindhoven 040-2180078 eindhoven@erafocus.nl
ERA FOCUS Helmond 0492-792172 helmond@erafocus.nl

Taxaties bedrijfsmatig vastgoed

Binnen onze organisatie zijn momenteel 4 BOG taxateurs werkzaam die voornamelijk taxeren ten zuiden van de lijn den Haag-Arnhem. Zij zijn gespecialiseerd in zowel residentieel vastgoed (verhuurde woningen/complexen) als commercieel vastgoed (winkels, kantoren, bedrijfsruimtes). ERA Focus makelaars mag taxeren voor nagenoeg alle banken (NESTR, Domivest, SolidBriq, De Nederlandse, Casarion, ING, ABN, Handelsbanken, Mogelijk BV, etc).

Taxatierapporten worden beoordeeld op kwaliteit en compleetheid. Deze wordt uitgevoerd door een taxateur die niet bij het desbetreffende dossier betrokken is geweest. Daarnaast verklaren de taxateurs dat bij het uitvoeren van de taxatie is voldaan aan de fundamentele beginselen van objectiviteit en onafhankelijkheid. De objectiviteit en onafhankelijkheid van taxateurs wordt gewaarborgd door naleving van de ethische codes.

Wil je een taxatie rapport voor een commercieel onroerend goed of residentieel complex laten maken? Bel / mail met een van onze gespecialiseerde taxateurs:

Esther Mertens 06-12029796 Taxaties@erafocus

Bonnie Hendriks 06-28813011 Taxaties@erafocus.nl

Joris Vissers 06-15187962 Taxaties@erafocus.nl

Edwin de Brauwer 06-51298304 Taxaties@erafocus

"*" geeft vereiste velden aan

Adres
Kies hier je onderwerp*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.