Onze beoordeling
9,5

Slim zoeken

Sneller een huis vinden kan !

Je bent opzoek naar een nieuwe woning. Je kijkt met regelmaat op funda en probeert zoveel mogelijk informatie over nieuw aanbod te krijgen. Maar het valt niet mee. Er zijn veel kapers op de kust. Je belt voor een bezichtiging en het huis is al weer verkocht. Maar het kan nu ook anders. We hebben voor onze klanten een speciale applicatie waarmee je sneller en beter kan zoeken.

Misschien weet je het, maar niet alle huizen komen direct of überhaupt op funda. Een makelaar is namelijk helemaal niet verplicht om een huis op die site te publiceren. Maar een NVM makelaar wisselt wel altijd het aanbod uit. En onze applicatie is direct op die zogenaamde uitwisseling aangesloten.

Zodra een woning nieuw in de markt is, krijg je direct een signalering hiervan. Bovendien werkt het zoeken uitermate plezierig en met “zachte” grenzen. Als je op funda bijvoorbeeld tot € 350000,- zoekt dan krijg je een woning van € 352500,- niet aangeboden. Bij ons systeem krijg je deze woning wel in beeld. Veel van onze klanten gingen je voor.

"*" geeft vereiste velden aan

Adres
Kies hier je onderwerp*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.