Onze beoordeling
9,5

Zito van den Muijsenbergh

Met veel energie en plezier ga ik aan de slag om uw droomhuis voor u te vinden, óf om uw huidige woning voor de beste prijs te verkopen. Ik ben makelaar in de regio Breda, Prinsenbeek, Etten-Leur. In deze plaatsen weet ik precies wat er speelt op de woningmarkt, waardoor ik snel kan schakelen en gemakkelijk de juiste strategie voor de aan- of verkoop van uw woning kan bepalen.

Over mij

Ik ben geboren en opgegroeid in Breda, in een echt ondernemersgezin. Hierdoor weet ik wat het betekent om ‘te gaan voor je doelen’ en om ergens een doordachte strategie voor te bepalen. In 2012 heb ik mijn diploma MER-Vastgoed Management en Makelaardij behaald. Door de combinatie van makelaardij en ondernemen vind ik vandaag de dag veel plezier in mijn werk bij ERA Focus Makelaars.

Mijn doel is om u te helpen bij het aankopen of verkopen van uw woning en om u een tevreden klant van ERA te maken! Dit doe ik door een persoonlijke benadering en passende strategie in te zetten én door mijn kennis van de lokale woningmarkt up-to-date te houden.

Ontdek de ervaringen van onze klanten